Grill & Fire At Home

Wat is een Yakiniku?

Met je Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, heb je geen barbecue in de tuin staan die alleen op zonnige avonden gebruikt zal worden. Neen, je beschikt over een grilltoestel die het mogelijk maakt om zelfs tijdens de koude wintermaanden heerlijke bereidingen op borden te toveren. 

Deze barbecues zijn namelijk niet ontworpen om even snel een sateetje om en om te grillen. Binnen een mum van tijd is de Yakiniku op temperatuur en door de ventilatieroosters ook perfect op de juiste warmte te houden. Daarna is de keuze aan jou om op lage temperatuur te roken, een krokante pizza te bereiden of toch liever die prachtige steak te grillen. 

Besef goed dat je aan het begin staat van een nieuwe hobby en je gewone fornuis steeds minder gebruikt zal worden! 

Ons gamma

Luxueuze Japanse barbecue

Alles voor uw Yakiniku

Yakiniku Kamado

Luxueuze Japanse barbecue

Yakiniku Kamado

Deze glimmend zwarte Yakiniku mag je absoluut geen gewone barbecue noemen. Nee, dit is een alleskunner die je een Kamado dient te noemen. Een Kamado is een keramische barbecue die door de unieke vorm, het dikke keramiek en ventilatieroosters aan de 
boven- en onderkant de lucht perfect laat circuleren. 

Dit luxueuze grillmonster is zoveel meer dan een gewone barbecue. Niet geheel onlogisch wanneer je weet dat aan de Kamado zoals we die nu kennen duizenden jaren ontwikkeling en perfectionering vooraf gegaan zijn.

Interesse? Laat een berichtje achter voor een vrijblijvende offerte.

Small Yakiniku Kamado
13' BBQ 11' Grill

Geschikt voor 1 tot 2 personen

Medium Yakiniku Kamado
18' BBQ 16' Grill

Geschikt voor 4 tot 5 personen

Large Yakiniku Schichirin
21' BBQ 19' Grill

Geschikt voor 6 tot 8 personen

XLarge Yakiniku Kamado
24' BBQ 22' Grill

Geschikt voor 8 tot 12 personen

Specificaties

De Yakiniku Kamado grill is gemaakt van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet. Al het gebruikte RVS, inclusief de schoorsteen, is van het type 304. 

De asschaal loopt breed uit om meer volume te genereren in de as. De viltrand is gemaakt van onbrandbaar materiaal voor een optimale afsluiting. De zuurstofaanvoer is onderverdeeld in maateenheden.

Het medium, large, en xlarge model beschikt eveneens over een woodchipper die luchtdicht en dubbel geïsoleerd is zodat jij naar wens rookmot kunt toevoegen.

Accessoires

Yakiniku Schichirin

Unieke tafelgrill

Yakiniku Schichirin

“Beefing up the people”, het motto van de Japanners. Mensen met eten bij elkaar brengen en eenvoudig grillen op een traditionele Japanse grill. Denk aan een mooie zomeravond gezellig met familie en vrienden bij elkaar. De tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. Een heerlijk avondvullend programma waarbij uw gasten kunnen genieten van een zomergourmet op deze draagbare tafelgrill.

Interesse? Laat een berichtje achter voor een vrijblijvende offerte.

Medium Rond Keramiek
Diameter 34,5 cm

Geschikt voor 4 tot 6 personen

Large Rechthoek Keramiek
Breedte 40 cm

Geschikt voor 2 tot 4 personen

Specificaties

De Schichirin is gemaakt van keramiek en quartz, cordieriet en afgebakken op hoge temperatuur. Hierdoor wordt deze Schichirin een echte krachtpatser. De grill is gemakkelijk schoon te maken door de geglazuurde buitenkant. 

De Schichirin is enkel buiten te gebruiken met briketten of houtskool. De Japanners gebruiken binchotan houtskool, het zwarte goud van Japan waardoor extreem hoge temperaturen behaald kunnen worden. Een echte Yakitori grill behaalt een temperatuur van 900+ graden. 

Naast het gebruik als Yakitori grill (spiesen) kan men op de ronde gril ook een teppanyaki plaat verkrijgen als accessoire. Kortom de hele Japanse keuken in 1 toestel (ook wel Konro of Hibachi genoemd.

Accessoires

Yakiniku Accessoires

Alles voor uw Yakiniku

Yakiniku Accessoires

Bij ons kan u ook terecht voor een ruim assortiment aan toebehoren voor uw Yakiniku Kamado grill of Yakiniku Schichirin tafelgrill.

Interesse? Laat een berichtje achter voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Scroll naar boven